01 Forum

Niva säljes snarast.

2006-12-26 22:37 #0 av: Emanuel

Hejsan Nivavänner!

Här kommer en mindre rolig historia om hur vi beslutat oss att göra oss av med vår Niva.

Efter att precis ha lagat bilen inför besiktningen (den hade gått bra ända sedan förra besiktningen men behövde lite översyn) åkte vi för att besiktiga bilen. Den gick dock inte igenom utan felade på nedanstående 3 punkter:
1. Motor, oljeläckage.
2. Skyltlykta, ur funktion.
3. Färdbroms rörelsereserv, kort.

På väg från besiktningen hänger sig först gaspedalen så den inte fjädrar tillbaka så bra sedan när vi parkerat bilen blev det något elfel så batteriet var helt urladdat och det går inte att starta bilen.

Eftersom vi inte har kunnande att laga felen själva eller ekonomi/energi att lämna in den på nytt vill vi nu göra oss av med bilen. Om du är intresserad så finns den att hämta i Stockholm t o m torsdag kväll till högsbjudande. Vi kan väl börja budgivningen på skrotpremien:) ca 800.

Så är du sugen på en bil som kanske går att fixa till för en billig peng om man har kunnandet eller kanske som reservdelsbil kan du ringa mig på 073-9625460 snarast.

Mvh Emanuel Magnusson

Anmäl
2007-01-01 20:01 #1 av: Emanuel

Nu är bilen såld. Tack till er som visat intresse.

/Emanuel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.